ARS Kärsämäki 2013

sijainti

Teema 2013: ULKOPUOLELLA (ulkotilat, ulkopuolisuus)

Vuoden 2013 kuraattoriksi on valittu taiteilijanimellä Färsaaret toimiva taiteilija ja taidegalleristi Ville Silvennoinen Lappeenrannasta.

Kuraattori on perinteisesti valittu edellisen kesän taiteilijoista. Kesän 2012 näyttely toi teemallaan vuoropuhelu, urbaania katutaidetta maalle. Kesällä 2013 toimitaan tämän näyttelyn viitoittamalla tiellä. Teema ULKOPUOLELLA johdattaa meitä ulos, yhteisö- ja ympäristötaiteen levitessä taas Taidetalo Nahkurilta näkymään nelostien ohikulkijoille. ULKOPUOLELLA teemalla on kosketuspintoja myös Suomen Elämäntarinayhdistyksen Elämäntarinafestivaalin (Kärsämäellä 10.-13.7.) muukalaisuus-teeman kanssa. Myös ARS Kärsämäki –näyttely käsittelee ulkopuolisuutta ja muukalaisuutta. Ars Kärsämäki 2013 –näyttelyyn kootaan n. 15 nuorta kuvataiteilijaa ympäri Suomea. Tänä vuonna on tavoitteena saada mukaan myös maahanmuuttajataiteilijoita.

Näyttely on avoinna taidetalo Nahkurilla kesällä 2013 14.6.- 31.7. ti-pe klo 12-18 ja la-su klo 12-15 sekä elokuusta syyskuun alkuun sopimuksesta ryhmille.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s